Riichimahjongclub ‘Furiten’ is gevestigd in Bussum, maar de leden zijn afkomstig uit het hele land. Afgezien van het jaarlijkse clubtoernooi worden dan ook geen competitieavonden op een vaste locatie georganiseerd. Bijna alle wedstrijden vinden in een huiselijke omgeving plaats. Leden spreken onderling wedstrijden af, waarvan de uitslagen kunnen worden ingevuld op de website. Die worden dan meteen verwerkt in het algemeen klassement. De speler die aan het eind van de competitie het hoogste gemiddelde heeft, mag zich voor een jaar clubkampioen noemen.

Competitiespelers

Wie zich meldt als competitiespeler van Furiten, wordt automatisch lid van de Nederlandse Mahjong Bond en kan daardoor deelnemen aan nationale en internationale mahjongtoernooien.

Gastspelers

Wie al via een andere mahjongclub lid is van de mahjongbond, kan gastspeler worden bij Furiten en net als de competitiespelers meedoen aan de clubcompetitie. Gastspelers kunnen ook belangstellenden zijn, die wel bij Furiten willen spelen, maar nog niet weten of zij echt lid van de club en de bond willen worden.